Ruilen & retourneren

Graag maken wij je bewuster om het aantal retour zendingen te verminderen. Het verwerken van retouren kost veel tijd en dus ook geld en is ook nog eens enorm slecht voor het milieu. Daarom is retourneren niet gratis bij ons.
 
Lees eerst goed onze uitgebreide product informatie, pak een centimeter om bijvoorbeeld een beeld te krijgen van de maat. Of vraag ons om een extra toelichting per mail of app. Zodat je een beter beeld krijgt en bewuster een aankoop kunt doen.

Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

Na het plaatsen van je bestelling is het vaak niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. Wij nemen je bestelling namelijk gelijk in behandeling. Neem altijd voor de zekerheid contact met ons op om te informeren of we toch iets voor je kunnen betekenen.

Wat is het retourbeleid van twelve | twelve?

Als je niet tevreden bent over je bestelling heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na levering je product/ item terug te sturen, zonder opgave van reden. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.
Je kunt je retour aanmelden via: info@twelvetwelve.nl onder vermelding van ordernummer, bankrekening en naam.
 
Het product dat geretourneerd wordt moet netjes geopend in de originele verpakking zitten precies zoals je het geleverd krijgt, met het orginele label eraan.
Als je de retour niet meldt, buiten de retourtermijn terugstuurt en/of niet naar bovenstaand adres stuurt, ontvang je het aankoopbedrag niet terug.

Ik ben vergeten mijn bestelling op te halen bij het Servicepunt.

Als je je bestelling bent vergeten op te halen / niet hebt opgehaald, dan komt de bestelling retour bij twelve| twelve. Je ontvangt dan het bedrag van je bestelling minus de verzendkosten van ons terug. 

Moet ik bezorgkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling?

Je product is niet naar wens en je wilt het retourneren? Dat kan gebeuren. De retourkosten zijn in dit geval voor jezelf. Je kunt je retour aanmelden via: info@twelvetwelve.nl
onder vermelding: retour en ordernummmer.

Kan ik mijn item ruilen?

Dat is geen probleem! Je kunt je item dat je wilt ruilen retour sturen en een nieuwe bestelling plaatsen. 
 
twelve | twelve
T.a.v retour
Sarastraat 7
9641 HN Veendam
 
Zodra wij je retour binnen hebben ontvangen zullen wij deze beoordelen en verwerken. Het retourbedrag wordt daarna teruggestort op jouw bankrekening.